Като цяло се смята, че мъжете по-лесно се отдават на

...
Като цяло се смята, че мъжете по-лесно се отдават на
Коментари Харесай

Нещата, които повечето мъже НЕ харесват в леглото

Като цяло се счита, че мъжете по-лесно се отдават на удоволствията от секса. Това обаче не значи, че не може да има неща, които да им попречат да се насладят на момента. 

Нека забележим кои са тези неща, които мъжете ненавиждат в леглото:

1. Пасивност

Това са дамите, които просто седят неподвижно и оставят мъжете да свършат цялата работа. Всеки път, когато си легнат с някого, чакат да получават милувки, целувки и каквото друго кавалерът реши. Това студено отношение може да убие всякакво предпочитание у него.

Трябва да имаме поради, че сексът е прекарване, в което двама души си доставят наслаждение и се свързват прочувствено. Ако желаеха кукла, щяха да си я купят и да избегнат разочарованието.

2. Изгасени светлини

Мъжете ненавиждат да не виждат какво се случва, защото лампите са загасени. Визуалните тласъци са от значително значение за тяхната възбуденост.

Има някои по-несигурни дами, предпочитащи да не бъдат гледани голи, а това е нещо, за което сътрудниците им копнеят.

Запомнете, че щом един мъж си е лежащ с вас, това е тъй като ви желае и ви харесва такива, каквито сте. Срамът, провокиран от избрани недостатъци, не би трябвало да бъде преграда в интимните ви връзки.  

3. Липса на оферти

Дразни ги и когато дамите в никакъв случай не поемат самодейността и не ги изненадват с неприлични оферти. Те усещат, че от отсрещната страна няма същински интерес или полово привличане. Изтощително е да сте този, който постоянно търси интимността. 

Ако не желаете сексът да се изгуби с времето, би трябвало да показвате интерес. Съблазняването и провокирането са най-хубавите дейности за поддържане на връзката жива.

4. Намесване на ежедневните грижи

Разговорите или по-скоро монолозите за неща, които би трябвало да се ремонтират вкъщи или за държанието на децата, незабавно понижават либидото. Вие са там, пробвайки се да се отпуснете, с цел да споделите прелестно време и проблемите би трябвало да останат на назад във времето.

Има други по-благоприятни среди за диалог, в които даже ще има по-голяма опция за взимане на решения. Да вършиме това по време на сексуален акт единствено ще докара до по-големи затруднения и индиферентност.

5. Сравнения с някогашни

Ако сравняването с предходна връзка всеки ден е досадно, то по време на секс това е съдбовен акт. Самочувствието на всеки би било наранено по този метод.
Всяко човешко създание е неповторимо и в случай че нещо не ви харесва или смятате, че може да се усъвършенства, би трябвало да се случи без да се употребява някогашния като образец. Изберете по-подходящи неща, за които да говорите по време на секс, като да вземем за пример за това по какъв начин се чувствате и какво харесвате в колегата си.

6. Липса на информация

Мъжете ненавиждат сами да отгатват половите желания на обичаната си. Говоренето намерено за своите полови мечти оказва помощ на мъжете да поемат по верния път.

Като цяло те са по-привлечени от дами, които мечтаят за нови преживявания и желаят да са тези, които да ви ги дадат.

Ако нямат тази информация, е невероятно да постигнете секс, след който и двамата да сте задоволени. 

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР