Като сюжет от холивудски филм приключи любовната афера на българската

...
Като сюжет от холивудски филм приключи любовната афера на българската
Коментари Харесай

Агресивна българска сексбомба попадна в калифорнийски арест

 Като сюжет от холивудски филм завърши любовната спекулация на българската сексбомба Мелани Мартин и музикалната звезда Аарън Картър.

Силиконовата русокоска бе задържана, откакто нападнала възлюбения си и прекара едно денонощие в ареста в Калифорния. Наложена й бе парична гаранция в размер на Щатски долар 50 000, която тя платила в понеделник и била освободена, оповестява " Дейли Мейл “, представен от " Телеграф ".

Драматичната история се разиграла през уикенда, когато Картър позвънил в полицията и обвинил, че приятелката му Мелани е упражнила физическо насилие върху него в дома и в Лос Анджелис. По думите му, двамата спорили, по-късно напрежението ескалирало и Мелани му се нахвърлила, като съгласно отчета на полицията, оставила и следи по лицето на артиста. Според уеб страницата TMZ, кавгата била предизвикана от голи фотоси на българката, които съгласно музиканта, тя изпращала на по възрастни мъже. В свое видео обръщение той разгласи и че Мелани се хвалела при приятелки, че излиза с него, единствено тъй като има пари. " Опитах се да й дам нов живот. Дано откри помощта, от която се нуждае. Никой не заслужава да бъде жертва на принуждение, нито дамите, нито мъжете “, написа Картър в персоналния си Туитър.

В началото на годината артистът, който е брат на Ник Картър от хитовата група " Бекстрийт Бойс “, заряза жена си и бебето си поради нашенска еротична танцьорка. Българката се подвизава под името Мелани Мартин и влудява мъжете си с същинска визия на плеймейтка - големи гърди, дупе вид Ким Кардашиян и платинено руса коса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР