Като се има предвид настоящата среда с високи лихвени проценти,

...
Като се има предвид настоящата среда с високи лихвени проценти,
Коментари Харесай

5 големи CD грешки, които трябва да избягвате тази пролет

Като се има поради актуалната среда с високи лихвени проценти, това е страховит миг да се възползвате от това, което лихвоносните сметки оферират на спестителите. И до момента в който имате набор от които да избирате – като сметки на паричния пазар, високодоходни спестовни сметки и депозитни документи (CD) – CD сметките са изключително интелигентен залог сега.

Това е по този начин, тъй като за разлика от постоянни или високодоходни спестовни сметки, компактдискове оферират закрепени лихвени проценти за цялата дълготрайност на вашия период на CD. Това значи, че когато отворите акаунт в CD, вие заключвате вашата ставка и е обезпечено, че ще я печелите, до момента в който вашият CD падне. Това може да бъде много привлекателно преимущество в среда на несигурни лихвени проценти, като това, което претърпяваме в този момент.

Но макар че може да има доста смисъл да добавите CD сметка към капиталовия си портфейл, с цел да спечелите непоклатимост и предвидима възвращаемост, компактдисковете към момента изискват деликатно обмисля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР