Като редови член на една от партиите, съставляващи Демократична България,

...
Като редови член на една от партиите, съставляващи Демократична България,
Коментари Харесай

Емил Джасим иска оставка на депутат заради парите на ръка в парламента

" Като редови член на една от партиите, съставляващи " Демократична България ", желая ВЕДНАГА оставката на депутата Иван Димитров, повдигнат от ДСБ и определен от листата на Демократична България в Благоевград, който освен лъже в Народното събрание, че няма банкова сметка, ами е потопен в задължения, заради които има запори, само че и не е плащал издръжката на децата си с години ". Това написа в обява във фейсбук профила си известният преподавател по история Емил Джасим.

Изказването му идва откакто в Народното събрание бе сложена на дневен ред тематиката за това по какъв начин да си получават заплатите депутатите в Народното събрание - на ръка или по банков път. Вчера (16 декември) те взеха решение да се възползват и от двете варианти, не наложително по банков път. Това одобри Временната комисия, която се занимава с новия устав на Народното събрание. Решението обаче следва да бъде утвърдено и в пленарна зала през днешния ден.

Джасим разкритикува депутата от Демократична България, като съгласно него Димитров " влиза в цялостен спор с една от главните позиции на " Демократична България " за потребността от въвеждане на електронна идентификация на жителите и за дигитализиране на колкото се може повече административни услуги ".

Припомняме, че Божидар Божанов, новият министър на електронното ръководство, пристигна точно от редиците на Демократична България.

" Няма по какъв начин в парламентарната група на Демократична България да остане сходен лишен от обикновено възпитание човек, който явно с дейностите си е против всичко това, за което ние в Демократична България с години с борим... Вярвам, че депутатите на Демократична България ще гласоподават в зала заплащането да е единствено по банка ", написа още Емил Джасим.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР