Като профилактика срещу коронавируса препоръчвам витамин C, плодове и зеленчуци,

...
Като профилактика срещу коронавируса препоръчвам витамин C, плодове и зеленчуци,
Коментари Харесай

Наша лекарка от Лондон: За предпазване от вируса пийте течности и цинк

Като профилактика против ковид предлагам витамин C, плодове и зеленчуци, цинк и повече течности. Това съобщи доктор Валентина Михайлова-Николова, която е на първа линия на битката с пандемията в Лондон.

Българката от Видин работи в една от известните лондонски лечебни заведения, има две дипломи за приключено висше здравно обучение - българска и американска, и приказва пет езика. Специалист е по " Уши, нос и гърло ", а в Англия идва от Съединени американски щати. Ситуацията в Лондон не е доста добра, споделя тя, само че се прави всичко допустимо, с цел да се предпазят и лекари, и пациенти.

„ Няма пациент, на който не е обърнато внимание. А тези, за които е открито съществуване на ковид, попадат в друга категория. Те непосредствено от Спешната помощ се изпращат в съответния коловоз, който е доста добре проведен и се обслужва от 6 до 8 медицински служащи. Има и служители на реда. В Спешната помощ доста ми харесва това, което е направено. Спешните случаи и тези със признаците на ковид се преглеждат в разнообразни кабинети. Дават се специфични маски, за чиято приложимост единствено инструкциите траеха два часа”, описа доктор Валентина Михайлова-Николова пред БНР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР