Като примитивни партийни игрички определи конституционалистът Борислав Цеков поредниия опит

...
Като примитивни партийни игрички определи конституционалистът Борислав Цеков поредниия опит
Коментари Харесай

Борислав Цеков за кандидатурата на Борис Бонев: Докога с тези примитивни партийни игрички?

Като примитивни партийни игрички дефинира конституционалистът Борислав Цеков поредниия опит да се номинира Борис Бонев за ръководител на Столичния общински съвет, излиза наяве от Facebook профила му.

Цеков припомня, че аритметично болшинство няма и надлежно тази кандидатура няма никакъв късмет.

Ето и цялостния текст на коментара:

" Всички партии отхвърлят да поддържат Бонев за ръководител на Столичния общински съвет. Аритметично болшинство няма и надлежно няма никакъв късмет за тази кандидатура.

Но го оферират още веднъж. Защо е това партийно помрачение и липса на прагматизъм? Зависимости или очакване някоя партия да се извърти на 180 градуса (подозренията тегнат върху ГЕРБ)?

И не - не ми давайте за образец каскадата от гласувания за спикър на долната камара в американския Конгрес. Нищо общо няма.

Там се преговаряше по съответни политически позиции, които бяха изискване на избрани групи да поддържат дадена кандидатура. В нашия случай не е по този начин.

Тук има лични възражения против кандидатурата на Бонев - счита се, че няма качества и е неприспособим за поста. Защо тогава го оферират още веднъж, откакто той персонално е пречката?

Докога с тези примитивни партийни игрички? Ако не сте кадърни да постигате единодушие - оставка и се махайте, заедно с Терзиев, който води тези " договаряния " и към този момент най-малко ги води до под кривата круша ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР