Като премиер никога не съм делил общините по партийна принадлежност.

...
Като премиер никога не съм делил общините по партийна принадлежност.
Коментари Харесай

Борисов: “Джипката” не хвърляше пари на вятъра, а помагаше на регионите да се развиват и хората в тях да живеят по-добре /видео/

„ Като министър председател в никакъв случай не съм делил общините по партийна принадлежност. Правителствата, които ръководех, помагаха еднообразно на всички. Затова и през днешния ден благодаря за посрещането на кмета на Община Разград Денчо Бояджиев. “Джипката ” не хвърляше пари напразно, а помагаше на районите да се развиват и хората в тях да живеят по-добре “, написа някогашният министър председател Бойко Борисов във фейсбук.

Той беше в Разград през днешния ден с лидерката на листата Десислава Атанасова и други знакови лица на ГЕРБ за среща със симпатизанти, които извършиха културния център в града.

Винаги съм помагал на кметовете, без значение от партийната им принадлежност, акцентира в залата водачът на ГЕРБ. Затова и в този момент аленият Денчо Бояджиев му споделил: Направете държавно управление. Дори показал, че в Разград дружно ръководят 4 партии – ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Демократична България. „ А ние слушаме закани: „ в случай че не сме ние – отиваме на нови избори “. Рано или късно някой би трябвало да ръководи и да понесе тия пасиви. Желая същински да върнем България още веднъж, само че то мъчно се връща “, посочи Борисов.

3 пъти до момента се постанова да вадим страната от сходни положения, оплака се той от неприятните управнически решения през последните 2 година И уточни, че в този момент е оставена „ дупка “ от 10 милиарда „ Тоя път вие би трябвало да ме убеждавате да направя държавно управление. Досега аз ви се молех да гласувате, тъй като е значимо “, обърна се Борисов към залата. Той сподели, че едни 2000 души в центъра на София блокират всяко деяние, тъй като обслужват непознати ползи.

Борисов акцентира, че съединението прави силата и в случай че не се съединим като народ, а продължим по тоя метод да се ненавиждаме, нищо положително не ни чака.

„ Само вие можете да ни измъкнете от рецесията, по какъв начин – в случай че сме първи, няма къде да шикалкавим, би трябвало да създадем държавно управление. Ако не сме, е елементарно, мога като ген. Атанасов да кажа: „ Не ме интересува, който желае, да ръководи “. Това е дезертиране от страна на политиците. И се надявам всички сътрудници, които се назовават водачи, да схванат, че смисълът на парламентарните избори е след тях да се сформира държавно управление “, уточни водачът на ГЕРБ.

Според него за устойчиво ръководство би трябвало да има постоянни водачи, които да мислят за триумфа на страната. И уточни, че в този момент следва най-лесната пропаганда – единствено би трябвало да се демонстрират цените на бензина, дизела, храната, че и цветята през днешния ден.

Пети път се постанова да отидем на избори не по наша виновност, съобщи Гюнай Хюсмен. 2009 година Борисов сътвори ГЕРБ и се включи огромният трен, който потегли към Европа. Вървеше с добра скорост, остана още малко – влязохме в чакалнята на еврозоната. Обаче един стрелочник подвигна юмрука, във вагоните имаше гратисчии, шарлатани и взеха да дърпат ръчната спирачка. Влакът спря и зеро, нула “, съобщи вторият в листата.

Единствено ген. Борисов ще направи по този начин този трен да тръгне и да спре в Еврозоната, съобщи той. И похвали Борисов и ГЕРБ за реновирането на пътища по време на ръководството му, това не са хвърлени пари напразно. Заплатите на учителите бяха вдигнати двойно, подсети той. И попита за какво няма турци на избираеми места, няма турчин или ром за регионален шеф. Правел го единствено Борисов, тъй като „ желае да сме дружно освен на полето, а на всички места “. Това е бъдещето ни, да бъдем дружно, уточни Хюсмен.

Водачката на листата Десислава Атанасова си пожела на 2 април ГЕРБ да се поздравят с победа. „ Тя е нужна не на нас като коалиция, а на хората, които живеят във всяко кътче на България. Победата ще даде опция да създадем лично държавно управление. Никой да не ни слага условия и да ни огъва ръцете. Никой да не тръвди, че ГЕРБ би трябвало да бъде изчегъртана или заличена “, изясни тя.

„ Вече е ясно, че тези, които се упражняваха 2 година в репресии и експанзия, които ни чегъртаха, не могат да реализират нищо. 2 година аматьорщина в политиката и липса на управнически решения. Категорична липса на политическа отговорност ни докараха до 5 следващи избори, които костват на страната толкоз доста, че в случай че създадем още един път избор поради нечии прищевки, това ще ощети хората с милиони левове, по този начин както 2 година ощетяваха българите с по лев на литър, с цената на тока и газа “, изясни Атанасова.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР