Като председател на КПКОНПИ съм действал в пълно съответствие със

...
Като председател на КПКОНПИ съм действал в пълно съответствие със
Коментари Харесай

Цацаров: Като председател на КПКОНПИ съм действал в пълно съответствие със закона

„ Като ръководител на КПКОНПИ съм работил в цялостно сходство със закона както във връзка с производството за лишаване на нелегално добито имущество от Веселин Денков, по този начин и по предявената от него молба с недоволства и възражения от 25.08.2020 година Това се споделя в позиция на ръководителя на КПКОНПИ Сотир Цацаров във връзка оповестено следствие на неправителствената организация „ Антикорупционен фонд “ – „ Историята на Веселин Денков и профилираното правораздаване “.

Не съм разговарял с някогашния депутат Яне Янев във връзка производствата против Веселин Денков (наказателни и за лишаване на имущество) в никакъв случай и на никое място. Всъщност, не съм се срещал с Янев в околните 3 – 4 години. Твърденията в тази тенденция, в случай че се изречени от него, дефинирам като и машинация във връзка с лицата, осъществили звукозаписите.
 Комисията Цацаров с нови искове за 7 милиона лв. Комисията " Цацаров " с нови искове за 7 милиона лв.
КПКОНПИ внася искове в окръжни съдилища в страната на обща стойност 6 955 624,11 лева, оповестиха от комисията.  В цената са включен...

Считам, че претекстовете за дейностите на тези лица (включително Веселин Денков и Ивайла Бакалова) по отношение на мен са свързани с прозводството за лишаване на нелегално добито имущество, наложените запори и възбрани върху имуществото на Денков и предявения иск за лишаване на нелегално добито имущество против него на стойност 11 686 736,53 лева Не разясня дейностите на лицата, показани като създатели на „ Разследването “ на неправителствената организация „ Антикорупционен фонд “.

Позволявам си единствено да оспоря изказванието, че оповестените материали съставляват журналистическо следствие. В тези материали, учредени на секрети звукозаписи, по никакъв метод не е търсена и показана друга позиция – на засегнатите от неистините лица, в тази ситуация – съответно моята. Това подсказва същинските цели по отношение на мен на основателите на „ Разследването “, които нямат нищо общо с обективната публицистика. От същите лица, бе изработен опит името ми да бъде обвързвано с следствието им, известно като „ Осемте джуджета “, когато

Ще обмисля дали да подхваща по-нататъшни дейности пред способените органи на правосъдната власт по отношение на всички лица, които употребяват името ми с измамлива цел или популяризират лъжи за мен. “, се споделя в позицията на Цацаров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР