Като по традиция след финала на форматите на семейство Халваджиян

...
Като по традиция след финала на форматите на семейство Халваджиян
Коментари Харесай

ВИДЕО от афтърпартито на Капките накара мрежата да се превива от смях

Като по традиция след финала на форматите на семейство Халваджиян и този път щур ваучър е избухнал след финала на " Като две капки вода ". Тази година огромната премия сграбчи обичаният от цяла България артист и комедиант Краси Радков, който не скри, че е сюрпризиран от признанието на публиката и даже не се усеща заслужен да бъде огромният победител.

Въпреки това триумфът на предаването бе отпразнуван уместно с щуро празненство в клуба на Кремена Халваджиян. Доказателство за това е видео, оповестено от продуцента на шоуто за фалшификати Маги Халваджиян в Инстаграм профила му. Клипът е запечатал заниманията на Краси Радков и Геро в паметна реплика на Бионсе и по-точно емблематичния танц от клипа към песента ѝ " Single Ladies ". Именно на Краси се падна достойнството да имитира кралица Би, както я назовават почитателите ѝ, а имитацията ще се помни дълго.

От фрагментите от бурното празненство се вижда, че фолк певиците Анелия и Алисия не участваха на заключителния ваучър на предаването. На афтърпартито с изключение на участниците бяха продуцентите, журито и част от екипа на предаването, който дава отговор за всичко зад кулисите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР