Като по филмите - дете получи коледни подаръци за 14

...
Като по филмите - дете получи коледни подаръци за 14
Коментари Харесай

Дете получи коледни подаръци за 14 години напред

Като по филмите - дете получи коледни дарове за 14 години напред. И то не от кого да е, а от възрастен комшия, който оставил изненадите малко преди гибелта си. Това е 87-годишният пенсиониран водолаз Кен Уотсън, който обожавал 2-годишната Кади Уилямс от град Бари, Уелс.

Историята разтопи сърцата на милиони хора по света. Не просто тъй като е в навечерието на Коледа, а тъй като е история за човек с огромно сърце. В идващите 14 години Коледата у фамилията Уилямс в никакъв случай повече няма да е като предходните, описа Оуен Уилямс, татко на дребната Кади, предава Нова Телевизия.

Кен Уотсън умира на 87 година Тогава щерка му идва на прага на фамилията с чувал, цялостен с дарове за дребното момиченце за идващите 14 години. Всичко стартира преди три години, когато семейство Уилямс се реалокират на улицата, където живее Кен Уотсън. Веднага обикалят от къща на къща, с цел да се срещнат с всички съседи.

„ При една от първите ни срещи Кен подари шоколадова бисквитка на кучето ни. От този миг аз и брачната половинка ми Керълайн го харесахме. По-късно, когато Кади се появи в живота ни, и тя обикна Кен. Той нямаше свои внуци. Беше доста завързан към нея ”, споделя бащата.

Малката Кади в този момент е на 2 годинки. Когато порасне още малко, родителите й ще й опишат какъв човек е бил Кен. Малката Кади ще разбере и за 14-те му подаръка, които ще отваря, до момента в който навърши 16 години.

Семейство Уилямс обаче не устоят на изкушението и от любознание отварят един от подаръците. Вътре откриват детска брошура – приказката " Коледа в семейство Мелъпс ". Бащата на Кади разгласява историята в Тwitter, където споделя и за живота на възрастния мъж. Отзвукът е необикновен, а международните медии описват за дребния огромен коледен жест на Кен Уотсън.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР