Като перфектния завършек. Така определиха спектакъла Сън грациите от българския

...
Като перфектния завършек. Така определиха спектакъла Сън грациите от българския
Коментари Харесай

Грациите: За тези 5 години изградихме нещо вълшебно

Като съвършения свършек. Така дефинираха спектакъла " Сън " грациите от българския отбор по художествена гимнастика - олимпийски първенец от Токио. " Златните девойки " се сбогуваха с родната аудитория с красиво и прочувствено бенефисно шоу в столичната " Арена Армеец " - кулминационна точка на пет извънредно сполучливи години.

" Това беше съвършеният свършек и няма за какво да размисляме. Много мечтахме тъкмо за този миг, за този театър. Надявам се да се е получило добре и да се е харесало на всички фенове в залата. ", показа капитанът на ансамбъла Симона Дянкова.

" За тези 5 години ние изградихме нещо в действителност вълшебно. Емоциите нямаше по какъв начин да не ни залеят в този ден. ", разяснява Лаура Траатс.

" Това, което направихме довечера, беше нашият финален танц, нашето последно излизане на килима. Беше много по-емоционално от олимпийските игри. Казахме си, че е нашият финален момент и излязохме за последното си осъществяване. Изключително сме щастливи. ", сподели Мадлен Радуканова.

Снимка: Lap.bg

" Златната " Стефани Кирякова, която бе запаса в продължение на две години, преди да размени контузената Ели Бинева, регистрира приноса на предшественичката си за триумфите.

" Искаме да кажем едно огромно " Обичам те " на Ели Бинева, тъй като тя в действителност не можеше да участва довечера, само че имам вяра, че духом беше с нас. Тя душевен вървеше до самия край с нас. Всичко, което направи с нейното отричане, беше единствено и само за тима да успее. Не знам дали хората могат да си показват каква жертва е това. ", съобщи Кирякова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР