Като незадоволителни и под очакваното – така от обединението Левицата

...
Като незадоволителни и под очакваното – така от обединението Левицата
Коментари Харесай

Левицата определиха резултатите си като незадоволителни и под очакваното

Като незадоволителни и под предстоящото – по този начин от обединяването " Левицата " дефинираха резултатите си от предварителния парламентарен избор.

Като аргументи те показаха късото време, с което са разполагали за основаване на обединението, пакостите, които основало връщането на хартиената бюлетина, и фаворизирането в медиите на две от обединенията – ГЕРБ и ПП-ДБ, като други възможности една на друга.

Според Валери Жаблянов " Левицата " не е получила предстоящите гласове от разочаровани от Българска социалистическа партия гласоподаватели, а водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева уточни:

" Вотът на левицата не произлиза от Българска социалистическа партия. Ако има прилив на гласове от Българска социалистическа партия, те са доста минимални и са може би по-скоро въпрос на персонална благосклонност. Ние не представляваме гласове на Българска социалистическа партия, нито на сегашните членове на Българска социалистическа партия, нито на тия, които симпатизират на Корнелия Нинова, нито на нейната съпротива. "

Костадин Паскалев увери, че " Левицата " се резервира в този формат и ще взе участие в идните локални, европейски и вероятно нови предварителни парламентарни избори.

" Левицата продължава своята работа, продължава в този екип, който е сега. Смятаме, че в действителност ще се опитаме, поредно, с извънпарламентарни средства и с говорене на истината да отстояваме ползите на българските жители и страната ни. "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР