Като най-номинирания актьор в историята на наградите "Оскар", той е

...
Като най-номинирания актьор в историята на наградите "Оскар", той е
Коментари Харесай

Никълсън се бори с деменцията

Като най-номинирания артист в историята на премиите "Оскар ", той е останал и ще остане в историята като един от най-великите холивудски артисти.

Но в този момент, на 84-годишна възраст, Джак Никълсън като че ли е липсващ от публичния живот, като се оповестява, че здравословното му положение надалеч не е идеално. Всъщност източник, непосредствен до артиста, заяви пред Radar, представен от Дейли Експрес, че звездата изживява "своите последните тъжни дни " в имението си в Лос Анджелис.

Въпреки че няма публично удостоверение от звездата или от нейни представители, непосредствен другар споделя, че Джак "вече не излиза от вкъщи си ", а синът и щерка му са поели грижите за него.

Вътрешният източник продължава да споделя: "Общността на Мълхоланд Драйв е много сплотена и всички се тормозят за него.

Физически той е добре, само че мозъкът му е "изчезнал ". Наистина е тъжно да видиш, че толкоз надарен артист като Джак си отива по този метод. "

Феновете от години се чудят какво тъкмо се случва с Никълсън, като се има поради, че последният филм, в който взе участие, е от 2010 година Сега разбираме за какво той се е отдръпнал от развлекателната промишленост, която му донесе толкоз доста триумфи в неговата половинвековна кариера.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР