Като манипулация определи искането на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ за референдум президентът

...
Като манипулация определи искането на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ за референдум президентът
Коментари Харесай

Президентът на Северна Македония: Искането на ВМРО-ДПМНЕ за референдум е манипулация

Като операция дефинира настояването на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ за референдум президентът на Република Северна Македония Стево Пендаровски в изявление за Канал 5 и посочи, че не схваща това искане.

Той уточни, че е " за " осъществяване на референдум, в случай че въпросът на него гласи: „ Искате ли (Република Северна) Македония да бъде член на Европейски Съюз “, и по думите му при подобен въпрос проевропейската коалиция ще победи с най-малко 150 хиляди гласа „ антиевропейската коалиция, формирана от ВМРО-ДПМНЕ и Левица “.

„ Вие вярвате ли, че индивидът, който, дружно с няколко други, направи нужните проверките на „ френското предложение “, индивидът, който стоеше зад Преспанския контракт, индивидът, който беше за Рамковото съглашение, индивидът, който в никакъв случай не оспорваше контракта с България от 2017 година в този момент ще поддържа да се направи референдум за тези неща? Работих върху всички тези документи дружно с доста други. Работих по „ френското предложение “ най-после дружно с Макрон две или три. И в този момент би трябвало да желая референдум за това? ", попита Пендаровски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР