Като изключително безсмислен разговор Севлиевски определи репликата на Бойко Борисов,

...
Като изключително безсмислен разговор Севлиевски определи репликата на Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Мирослав Севлиевски смята, че Николай Василев става за всичко

Като извънредно неправилен диалог Севлиевски дефинира репликата на Бойко Борисов, че препоръчаното проектоправителство от Слави Трифонов е еманация на избрани стопански кръгове. Слави Трифонов е докарал 65 депутати и явно чака Ники Василев да му събере останалите 60. Дали ще успее, не знам, добави Севлиевски пред bTV. При предходните избори, той говореше по какъв начин за Бойко Борисов огромният проблем е да стане обединител на нацията.

Според него е рисково " няколкото млади индивида " в Министерския съвет " да не бъдат изпържени от Слави Трифонов ". Искаме да имаме обикновено национално заседание, добави той.

" Като юпи Ники Василев се осъществя добре, изкара два мандата като министър – да не ставам като юрист на Ники Василев и циганката, която го хвали ", продължи Севлиевски.

Същевременно Севлиевски счита, че не е допустимо Слави Трифонов да стои в профил " като аятолах ". На царя му го внушиха, беше неправилно, е позицията на Севлиевски. Но Нидал Алгафари даде образец с Ахмед Доган – сивият кардинал, който може да стои откъм гърба и да прави политика, без да взе участие в директни конфликти.

" Странно ще е, в случай че Народното събрание си прави по Zoom съвещанията – уповавам се това да не се случи ", сподели Мирослав Севлиевски. Според него, с концепцията за НАСА и Космоса Слави Трифонов се навеждал на Мони Паси – подкрепяй ме.

" Изборът на хората е превъзходен, най-малко на първо четене ", съобщи и Лидия Шулева, обществен министър от времето на Сакскобургготски. Тя похвали Василев като огромен специалист, изключително в бизнеса.

Според Шулева, извънредно време било да има транспарантно ръководство, тъй като " на всички ни " омръзнало от подмолни покупко-продажби.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР