Като голяма част от младите хора и Айлин живее в

...
Като голяма част от младите хора и Айлин живее в
Коментари Харесай

Айлин от Ергенът в нова светлина

Като огромна част от младежите и Айлин " живее " в обществените мрежи. Тя бързо се трансформира в фаворитка на аудиторията зад дребния екран. И към този момент е " следвана " от хиляди фенове и зад по-малкия екран, а точно в обществените мрежи.

Затова в новото предаване " Beauty and the feast " красивата водеща Айлин ще тръгне на самобитна изследователска задача - от обществените мрежи до " живия живот ". Бюти филтрите са все по употребявани за всевъзможни фотоси - на хора, място, храна. А задачата на Айлин е да откри дали " истината " в мрежите дава отговор на " истината " в действителността.

Ходенето на ресторант от дълго време към този момент не е единствено храненето. Това е място, на което се виждаме с другари, вървим на първа среща, " бягаме " от всекидневието и се забавляваме. Вече желаеме приятна атмосфера, положително обслужване, вкусна, само че и красиво поднесена храна.

Айлин ще демонстрира всички съставни елементи, които вършат визитата ни в даден ресторант съвършено преживяване. Ще се опита да откри отговор на въпроса що е то fine dining, до момента в който е нашият кулинарен гид в едни от най-изисканите заведения за хранене в столицата. А най-хубавото е, че Айлин ще се усмихва и още веднъж ще грее на дребния екран.

 

 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР