Като едни парти момичета, чуем ли за нов купон в

...
Като едни парти момичета, чуем ли за нов купон в
Коментари Харесай

Първият вечерен нощен банкет в София предстои

Като едни празненство девойки, чуем ли за нов ваучър в София, ние сме първите на входа. А на нощната карта на столицата се появява ново празненство, което дава обещание прекарване, като никое до момента.

Носи семплото име " ", което ни се стори като много забавна композиция сред техно вайба на " Berghain Calling ", само че и балканската жила на думата " прием ". 

Локацията на първия по рода си нощен прием в София е добре познатият ни бар Tell Me, като уредниците ни дават обещание нещо ново и забавно, нещо непредсказуемо - примес от всичко, което не чакаме. 

Организаторите на празненството са две промоутърски организации, където сред двамата селектори-организатори ще се разиграе конкуренция за привличане на публиката към себе си до ранни зори. Охраната – “Батките на Купидон ”, ще се погрижат за занимателното превозване на посетителите, като всеки посетител ще има опцията да се превъплъти в един от тях, а в характерен за обичаната ни София жанр – свободията във всяка нейна форма е главен израз на нощта.

Повече може да научите от на събитието.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР