Като детска учителка в САЩ работи снахата на Стефан Данаилов

...
Като детска учителка в САЩ работи снахата на Стефан Данаилов
Коментари Харесай

Снахата на Стефан Данаилов - детска учителка - slava.bg

Като детска учителка в Съединени американски щати работи снахата на Стефан Данаилов Виктория.

Съпругата на Владимир Данаилов преподава на деца в градината към университета `Маршал " в западна Вирджиния, където двамата със брачна половинка й живеят. Занималнята е предопределена за децата на студентите и преподавателите на университета, а месечната заплата, която Виктория получава е малко над 3 хиляди $ или към 6 хиляди лв..

Всъщност за стандарта там сумата не е по никакъв начин огромна, изключително като се има поради, че двамата претърпяват единствено с нея, защото Владко е ангажиран със студентските си отговорности. От 2 години насам синът на Ламбо учи за доктор, а лекциите по медицина отнемали цялото му време.

За да финансира образованието си, Владимир изтеглил заем от страната, който би трябвало да върне, когато стартира да практикува лекарската си специалност. Точно поради образованието си и неналичието на работа двамата с Виктория отсрочили проектите си да станат родители, защото първо желали да си стъпят устойчиво на краката финансово.

Всъщност снахата на Данаилов, с която той приживе съумя да се срещне няколко пъти, е от заможно семейство, само че не желае да разчита на родителите си. Скромната Виктория, също като Влади, е религиозна и макар езиковата преграда, съумя да се сближи със свекър си. До ден сегашен Вики носи на врата си златното кръстче, което Ламбо й подари за сватбата й с Влади.

Баща й е основен прокурор на щата Джорджия, само че тя и мъжът й отказали да населяват голямата фамилна къща и решили да живеят обикновено, а не в разкош, написа Ретро.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР