Като човек, чиято дейност е пряко ангажирана предимно със спорта,

...
Като човек, чиято дейност е пряко ангажирана предимно със спорта,
Коментари Харесай

За какво ще работи Тодор Тодоров като общински съветник от ПП „Единение“?

Като човек, чиято активност е директно ангажирана най-вече със спорта , претендентът за общински консултант от Политическа партия „ Единение “ Тодор Тодоров си слага цели точно в тази тенденция. 

На първо място той ще се бори за връщането и развиването на ученическия спорт , както и за разпространение на всеобщия спорт на всяка възраст. Според него от изключителна значимост е децата от фамилии без финансови благоприятни условия да получат еднакъв старт за развиването на спортните им умения, като това би трябвало да стане посредством локална и национална тактика .

Като общински консултант Тодоров счита да работи в тенденция за стимулиране на бизнеса в развиването на всеобщия спорт посредством разнообразни данъчни тактики . Той ще се бори и за връщането на  междублоковите пространства и основаването на стадиони без такси за всички. 

Тодор Тодоров обръща внимани е и на другата сфера, с която е професионално зает, а точно туризма . По думите му Бургас се нуждае от развиване на летището , като по този метод към града ще се насочат повече вложители и доходи от туризъм. 

Подкрепете Тодор Тодоров с бюлетина номер 8 и преференция 110

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР