Като безразсъдна хулиганска проява определиха от Продължаваме промяната вчерашния протест,

...
Като безразсъдна хулиганска проява определиха от Продължаваме промяната вчерашния протест,
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната”: Вчерашния протест беше безразсъдна хулиганска проява

Като " безразсъдна хулиганска демонстрация " дефинираха от " Продължаваме промяната " вчерашния митинг, при който имаше опити за взлом на Народното събрание.

" Във вчерашния ден 77 души са изгубили живота си в борбата с COVID-19. Това е малко по-малко от половината от тази зала. Организирането на хора да пътуват, изключително, насърчавайки ги да не употребяват персонални защитни средства и ваксини в деня с най-вече инфектирани от началото на коронавирус рецесията, е нищо повече от безразсъдна хулиганска демонстрация ", съобщи в декларация от парламентарната естрада от името на групата на " Продължаваме Промяната " националният представител Николай Ангов.

Ангов уточни, че е подложен на риск животът на протестиращите, тъй като депутатите, част от тях от " Възраждане ", които са подстрекателствали този митинг, първо, са имунизирани и второ, в случай че имат потребност от лекарска помощ, те " ще развеят депутатската си карта " и ще бъдат признати в болница, а това, по думите му, е разкош, който техните гласоподаватели нямат. Ангов благодари на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които през вчерашния ден, без да употребяват спомагателни средства, с мисъл за протестиращите и техния живот, са се погрижили за няма потърпевши от страна протестиращите, макар ескалацията.
 
 Николай Ангелов народен представител Политическа партия БГНЕС
В декларацията се акцентира, че две години се разсънваме всяка заран с цифри за заболеваевостта и за умрелите през миналото денонощие. В текста се показва, че една шепа хора, гледайки цифрите, виждат опция за политически дял, до момента в който излагат на риск своите гласоподаватели.

" Уважаеми сътрудници, не е време да се поддаваме на подправени вести и провокации, не е време да правим агитация, която отхвърля науката. Нека се обединим и да създадем всичко по силите си, с цел да спасим най-вече човешки животи ", моли Ангов. Призовавам тези, които назовават имунизацията " пробна течност ", да последват образеца на част от своите водачи и депутати от " Възраждане " - да се имунизират, настоя депутатът.



В декларацията се показва, че отхлабване на ограничения е тематика, която ще бъде разисквана, след прекосяване на настоящата вълна.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР