Катето Евро няма да заведе единствения си син до олтара Вече

...
Катето Евро няма да заведе единствения си син до олтара
Вече
Коментари Харесай

Ето защо Катето Евро никога няма да заведе Сашко до олтара!

Катето Евро няма да заведе единствения си наследник до олтара

Вече трета година единственото й чадо е в плен на моделката Ивелина Чоева. Сашо Кадиев и Ивелина са неразделни, двамата постоянно си вършат сантиментални почивки из разнообразни задгранични дестинации.

Наскоро влюбеният артист пусна сантиментално видео, в което благодарение на настоящо британско парче се изяснява в обич на половинката си.

Водещият заряза майката на единствената си дъщеря Таня Тонева, като не стопира да твърди, че в лицето на дългокраката манекенка е разкрил същинска обич и  тя е дамата на живота му. Дори, като махараджа, той води и двете си дами по приеми, като показва европейско държание към някогашната и актуалната.

Катето Евро изначало бе много резервирана към новата на сина си, само че с половин сърце я одобри. Все отново желае мамин хубавец да е благополучен. Но не пренебрегва и остарялата си снаха, майка на единствената й внучка.

След като пусна сантименталното видео, мнозина заподозряха, че ще има сватбени камбани в дома на Катето Евро. Въпреки че има дете, Александър Кадиев не мина под венчило с майката на дъщеря си.

Актьорът бил безапелационен, че ще си остане ерген и в никакъв случай няма да постави подписа си под брачно удостоверение.

„ За мен е значима любовта, а не подписа. Не имам вяра в брака “, като мантра повтарял синът на Катето Евро.

Затова звездата от „ Оркестър без име “ се е дала прошка изцяло с вярата, че ще заведе сина си до олтара.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР