Катерина Тихонова, дъщерята на руския президент Владимир Путин от бившата

...
Катерина Тихонова, дъщерята на руския президент Владимир Путин от бившата
Коментари Харесай

Френски активист окупира вила, за която се твърди, че принадлежи на дъщерята на Путин – Катерина Тихонова

Катерина Тихонова, дъщерята на съветския президент Владимир Путин от някогашната му брачна половинка Людмила Путина, също получи своя дял от възходящото напрежение след нашествието на Русия в Украйна.

Френски деятел на име Пиер Афнер окупира вила, за която се твърди, че принадлежи на Тихонова, в курортния град Биариц в Югозападна Франция, и развя украинското знаме от балкона.

Според новините на украинския вестник “Сегодня”, френският деятел е декларирал пред пресата, че е сменил ключалките на къщата и че е подготвен да засели бежанците, изключително украинските жители, избягали от режима на Путин, във вилата.

Твърди се, че в окупираната вила са открити документи, принадлежащи на Генадий Тимшенко, остарял другар на Путин, притежател на съветската частна капиталова група Volga Group, и на Кирил Шамалов, брачен партньор на щерка му Катерина.



Афнер твърди, че е намерил във вилата копие от паспорта на Шамалов и сметка за ток, преведена на френски. “Сегодня” още заяви, че такива документи може да са нужни за разкриване на банкова сметка или за закупуване на вила във Франция.

Твърди се, че вилата, която се намира в курортния град Биариц в района Нувел-Аквитания във Франция и е оценена на 3,7 милиона $, е закупена от брачна половинка на Тихонова – Шамалов – от известния предприемач Тимшенко през 90-те години на предишния век.

Коя е Катерина Тихонова? Родена в Дрезден, Източна Германия, Тихонова е щерка на някогашната брачна половинка на Путин Людмила Путина, за която той беше женен сред 1983 и 2013 година Тихонова учи азиатски науки в Санкт-Петербургския държавен университет и специализира в Япония.



Назначена за началник на новия институт за изкуствен интелект в Московския държавен университет през февруари 2020 година, Тихонова е и управител на фонда Innopraktika на стойност 1,7 милиарда $, основан в границите на Московския държавен университет, който дава поддръжка на студенти и млади учени.

В допълнение към всичко това, Тихонова, танцьорка по акробатика, реализира пето място с колегата си Иван Климов на международното състезание през 2013 година, което се организира в Швейцария.

Известно е, че Тихонова е омъжена за Крил Шамалов, наследник на Николай Шамалов, един от притежателите на основаната в Санкт Петербург банка “Россия”, от 2013 година

Шокиращите документи на “Пандора” разкриха, че банката е основала “мрежа от компании в сянка”, която пази благосъстоянието на съветския хайлайф в чужбина.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР