Категорично са разкрити транзакции от руски фирми към криптобанката Nexo.

...
Категорично са разкрити транзакции от руски фирми към криптобанката Nexo.
Коментари Харесай

Гешев в парламента: Руски фирми са изпращали транзакции към Nexo

„ Категорично са разкрити транзакции от съветски компании към криптобанката Nexo. Има сведения и за съгласуваност сред Nexo и ирански терористични организации “. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев по време на чуване в парламентарната правната комисия.

„ Имам много подробна информация, допускам в една съответна медия ще излезе повече информация, знаете че има редица нередности във връзка с криптобанката, откакто създадем нужното изследване, ще дадем информация “, добави той в изявлението си пред депутатите.

" По случая Nexo ще изпратя информация на моите сътрудници от Съединени американски щати по реда на молбите за правна помощ, ще ни бъде оказана помощ, ще им изпратим материали и ще получим подпомагане. Ние си вършим работата ", сподели още Гешев ". Главният прокурор съобщи, че е сигурен в това, че българската и американската прокуратури ще си спомагат по проблема, като добави, че ще комуникира непосредствено с сътрудниците му прокурори в Съединени американски щати. Той добави, че не е наблюдаващ прокурор по следствието Nexo.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР