Катастрофиралият на магистрала Струма на македонската туристическа компания Беса транс,

...
Катастрофиралият на магистрала Струма на македонската туристическа компания Беса транс,
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Изгорелият автобус преминал границата ни 135 пъти за две години

Катастрофиралият на автомагистрала " Струма " на македонската туристическа компания " Беса транс ", който не е бил регистриран в министерството на превоза в Скопие, единствено през миналите две е минал държавната граница най-малко 135 пъти, заяви Нова телевизия.

" Въпросният през 2020 година е минал през границите на страната 22 пъти, а от началото на тази година 113 пъти ", се споделя в отговора на македонското Министерство на вътрешните работи до локалния уебсайт " Курир ".
свързани новини1617преди 1 часа
Броят на излизанията на рейса с регистрационен номер Семеен кодекс 0284 БА по всяка възможност е доста по-голям, тъй като справката се отнася единствено за последните две години.

От митническата администрация преди два дни оповестиха, че авариралият в интервала 15 октомври - 18 ноември е неведнъж през граничните пунктове на РСМ с България, Косово и Албания.

Поради неналичието на позволение за осъществяване на транспортни услуги за авариралия транспортното министерство лиши лиценза на " Беса транс ". Македонската полиция към този момент запечата офисите на компанията.

До момента отговорност за пропуските при контрола на рейса бе потърсена единствено от двама митнически чиновници, които не са ревизирали документите на рейса. Според директорката на митническата администрация, не е бил тестван, тъй като системата е работила доста постепенно.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР