Катастрофа затруднява движението по натоварения врачански булевард „2-ри юни“, видя

...
Катастрофа затруднява движението по натоварения врачански булевард „2-ри юни“, видя
Коментари Харесай

От последните минути! Две коли се натресоха край болницата във Враца, движението е затруднено /снимки/

Катастрофа затруднява придвижването по натоварения врачански бул. „ 2-ри юни “, видя кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е станал преди минути в региона над МБАЛ „ Христо Ботев “, пред хотел „ Зора “. Около 70-годишен мъж с „ Мазда “ с врачанска регистрация идвал откъм Тубдиспансера. Той желал да се включи в придвижването по оживения бул., подал мигач и завил надясно. В този миг обаче откъм болничното заведение идвал софийски „ Мерцедес “, каран от към 60-годишен мъж, който завивал наляво. Двамата възрастни водачи не съумели да реагират в точния момент и се блъснали.
Пред наш екип водачът на „ Мазда “-та съобщи, че поема виновността за произшествието. По думите му, той не се чувствал добре и не съумял да реши дистанцията сред двете коли. Така той лишил преимуществото на „ Мерцедес “-а, което довело до удара.
Никой не е потърпевш при случая, нанесени са единствено материални вреди по двете коли.
Преди минути на мястото дойде екип на полицията, който ще документира случая и ще глоби виновника за ПТП-то. Колите към момента са на платното и ще останат по този начин, до момента в който траят следствените дейности.
Съветваме водачите да минават с нараснало внимание по оживения бул..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР