Катастрофа с две коли Опел“ затруднява трафика по бул. Мито

...
Катастрофа с две коли Опел“ затруднява трафика по бул. Мито
Коментари Харесай

Бързи и яростни! Катастрофа затруднява трафика на светофарите на Стария пазар във Враца, карайте внимателно /снимки/

Катастрофа с две коли „ Опел “ затруднява трафика по бул. „ Мито Орозов “ във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е станал  на кръстовището със светофарите на Стария пазар.
Лек автомобил „ Опел “ се движел по булеварда, в посока града, когато водачът му опитал да завие вляво към Първа градска поликлиника. В този миг против него идвал с преимущество различен „ Опел “. Водачът на първия обаче не решил добре скоростта на задаващата се кола и му лишил преимуществото. Последвал удар в неговата дясна задница, след който тя не може да се движи.
Сериозно е потърпевш и другият „ Опел “, който съвсем нов и е електрически. Собственикът му обави, че е от Бяла Слатина и се е прибирал към дома, когато пред него изкочила другата кола.
За благополучие няма потърпевши хора и от двата леки автомобила. Очаква се Пътна помощ да транспортира и двамата участника в конфликта.
На мястото на злополуката има патрул на Пътна полиция, който работи по документирането на случая. Проверката с дрегер откри, че и двамата водачи не са използвали алкохол.
Пътуващите по бул. „ Мито Орозов “ да минават с нараснало внимание през кръстовището, защото по асфалта има разпилени доста елементи от смачканите коли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР