Катарските собственици на Пари Сен Жермен са обявили на клуба,

...
Катарските собственици на Пари Сен Жермен са обявили на клуба,
Коментари Харесай

Намаляват бюджета на ПСЖ заради Манчестър Юнайтед

Катарските притежатели на Пари Сен Жермен са оповестили на клуба, че би трябвало съществено да понижи бюджета си за заплати на фона на спекулациите, че се интересуват от закупуването на Манчестър Юнайтед.

Въпреки че подкрепяната от страната администрация на ПСЖ упорства, че опитите на шейх Ясим бин Хамад Ал Тани да закупи Юнайтед нямат нищо общо с френския клуб, критиците настояват, че това не е по този начин. Шейх Джасим, ръководител на Катарската ислямска банка (QIB), е подал публична оферта към семейство Глейзър, която притежателите на " алените дяволи " сега обмислят дружно с предлагането от страна на английския милиардер сър Джим Ратклиф.

Английският клуб е разгласен за продажба, само че последните информации сочат, че братята Джоел и Аврам Глейзър не са склонни да продадат целия си мажоритарен дял в клуба, който имат от 2005-а година. Аврам също по този начин беше на " Уембли " в неделя, където изгледа онлайн триумфа на " алените дяволи " с 2:0 Нюкасъл във финала за Карабао Къп, който донесе първи трофей на клуба от 2017-а година насам.
 Галтие потегли да се бие с почитатели на Олимпик (Марсилия) (ВИДЕО)
Галтие потегли да се бие с почитатели на Олимпик (Марсилия) (ВИДЕО)

За благополучие не се стигна до свада
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР