Късно снощи имаха тежка вечер в Люцерн и получиха четири

...
Късно снощи имаха тежка вечер в Люцерн и получиха четири
Коментари Харесай

Отново е ред на България U21 и този път мачът ще бъде излъчен по телевизията!

Късно нощес имаха тежка вечер в Люцерн и получиха четири гола в своята врата през вторите 45 минути на мача. Така " лъвовете " приключиха на четвъртото място в крайното класиране в Група С, като зад нас остана само тимът на Литва.
Днес обаче е ред на до 21 години, които ще се изправят против връстниците си от Молдова в мач от Група Е на квалификациите за Европейското състезание.
Преди броени дни (12.11.) те отстъпиха с 1:3 при гостуването си на водача във краткотрайното класиране Нидерландия, макар че ... Тази среща не бе излъчена от нито една родна телевизия, само че през днешния ден няма да е по този начин!
Това ще бъде мач №6 за " лъвчетата ", които до този миг имат извоювани 6 точки, голова разлика 8:8 и са на петото място. Първият мач с Молдова (3 септември) приключи с победа за нас - 0:2, а головете бяха дело на Мартин Минчев и Митко Митков.
Букмейкърите ни дефинират за любимец в дуела, който ще се изиграе на стадиона на Славия в столичния квартал " Овча Купел ". Победата ни е оценена с коефициент 1.44 . Равенството е закрепено на 4.40 , а възможна загуба - 6.25 .
* Коефициентите могат да претърпят промени до началото на срещата!
Мачът сред България U21 и Молдова U21 започва в 18:30 ч. и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на " Българска национална телевизия 3 ". В страницата на пък ще можете да наблюдавате НА ЖИВО развоя на срещата!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР