Късметът на един човек е нещо много относително. Случвало ни

...
Късметът на един човек е нещо много относително. Случвало ни
Коментари Харесай

Топ 5 на зодиите с най-малко късмет

Късметът на един човек е нещо доста релативно. Случвало ни се е непрекъснато да се оплакваме от неговата липса или че с малко повече от него сме щели да реализираме по-големи триумфи. Някои хора имат вяра в това, че вродено имат шанс, съгласно други – сами би трябвало да си го заслужат, а трети мислят, че той въобще не съществува и всичко е само в техните ръце. Виждали сме какви ли не чудеса като избавяне на живот посредством единствено за момент на спортно благополучие с гол или панер в последните секунди и всичко това бива определяно като шанс. За някои хора казвали, че са родени с това благополучие, а други – с неналичието му. Зодията също е нещо, което може да дефинира доколко някой е късметлия и може ли да чака да му се случи нещо хубаво с помощта на това. Някои зодиакални знаци обаче несъмнено са лишени от шанс в обилие. Ето кои са те:

Дева. Девата няма шанс, когато става въпрос за управление на нещата. Знаем, звучи необичайно и даже неуместно, тъй като Девите са фанатици на тематика надзор във всяко едно отношение. Няма обаче невъзможни неща. Планирайки всичко и страхувайки се от минимална смяна, тези хора подсъзнателно заобикалят и най-малката опция за разцвет. Като се провиснал малко обаче, те биха могли да се възползват от опциите, които животът им предлага и това да им донесе непредвидени позитиви.

Скорпион. Скорпионът е прочут с това, че е извънредно пряк, като от време на време даже това може да граничи с бруталното. Той нормално работи под въздействие на страстите, вариращи от  неподправена обвързаност до ревнивост, експанзия и възмущение. Излишно е да споделяме, че е по-добре да избягвате Скорпионите, когато са в някое от последните настроения, защото те ще се стремят да унищожат всичко по пътя си с директните си, сериозни и даже злонамерени думи.

Козирог. Козирогът избира да разчита на неговата упорита работа и усърдие, с цел да реализира задачите си. Хората от тази зодия не имат вяра в шанса, вместо това те имат вяра в работата. Да, от време на време и те имат шанс, само че доста рядко животът им предлага подготвени благоприятни условия, а би трябвало да се преборят, с цел да получат това, което желаят. При всички случаи обаче те са типични домошари, обичат фамилния уют и не излизат доста, тъй че по какъв начин биха могли да се възползват от възможностите си? Те са подготвени да спорят на тематиката за шанса и постоянно ще бъдат на мнението, че ориста им е в техни ръце.

Рак. Открива злото на всички места към себе си, даже и то да не съществува. Това е знакът, който вижда трудности във всичко и има проблеми с излизането от зоната си на комфорт. Това са най-малко две положителни аргументи, заради които този знак е трагичен. За да избегне отчаяние, Ракът нормално заобикаля измененията и подминава вратите, които му се отварят. Всъщност тези хора от време на време са толкоз песимистични, че пропущат да се възползват от шанса си и доста пъти ще разрешат на опциите да ги подминат. Това може да се окаже пагубно, когато става въпрос за вземането на решения за професионалното им развиване, а от време на време не въздейства добре и в персонален проект.

Водолей. Този знак безнадеждно търси благоприятни условия. За разлика от доста други зодии, Водолеят знае по какъв начин да се оправи с смяната. Тези обстановки гои подтикват най-вече, до степен, че дори самичък обича да ги търси. Тези хора са почитатели на обновяването. Сигурно се питате следователно какъв им е казусът? Е, те не остават на никое място задоволително дълго, с цел да се възползват от опциите, които им се появяват. Ако желаят да имат повече шанс, би трябвало да се задържат повече на едно място, с цел да имат време да се срещнат с ситуацията и възможностите, които могат да получат в бъдеще.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР