Късите прически не притесняват Холивудските красавици. Някои от тях дори

...
Късите прически не притесняват Холивудските красавици. Някои от тях дори
Коментари Харесай

Звездите, които обръснаха косата си

Късите прически не тормозят Холивудските хубавици. Някои от тях даже се осмелиха да се подстрижат не просто късо, само че нула номер. Ако за някои това е луда смяна в реда на нещата, то за други е трагично и ненадейно събитие.

Кара Делавин още веднъж впечатлява с визията си, само че този път хубавицата е взела решението да се появи под светлините на прожекторите без нормалната си руса коса. При човек с нейната натура и до в този момент сме се натъквали на ексцентрични решения за външния й тип, от които топ модела в никакъв случай не се е тормозила, само че тази прическа несъмнено е изненада за всички.

 Звездите, които обръснаха косата си Pinterest

Хамелеонът в прическите, Кейти Пери , показа с почитателите си, че откакто е подстригала косата си толкоз късо се усеща извънредно добре и доста освободена.

Кейт Хъдсън ни сервира най-голямата изненада в решението си да отреже красивите дълги, руси къдрици, които са типични за стила й от години. Тя споделя, че вдъхновението й пристигнало от 13 годишния й наследник. Когато се подстригала, той видял очевидната аналогия, която имали с майка си.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР