Къщата на ужасите в Нови Искър, в която бяха застреляни

...
Къщата на ужасите в Нови Искър, в която бяха застреляни
Коментари Харесай

Къщата на ужасите 2 години след шесторното убийство в Нови Искър

Къщата на ужасите в Нови Искър, в която бяха убити петима, а шести член на фамилията беше открит погубен близо до нея, е заключена с дебели вериги и никой не смее да пристъпи прага, оповестява "Труд ".
Почти 2 година мястото тъне в злокобна тишина, а съседите инстинктивно минават на отсрещния тротоар. Според тях, домът е бил разгласен за обмен, само че към момента не се е обадил нито един човек.
И до момента съседите с смут си спомнят 2 януари 2018 година, когато в къщата на ул. “Лозянски дол” 5 бяха открити труповете на Неделчо Юнаков на 41 година, 20-годишният му наследник Георги, 16-годишната му доведена щерка Нанси, 18-годишният є другар Боби, както и бабата на момичето.
Те са престояли в къщата съвсем 2 денонощия, тъй като никой от съседите не чул изстрелите в новогодишната нощ поради фойерверките и саморъчно направения от килъра заглушител. За търсене беше оповестена майката на Нанси и жена на Неделчо – Кети Кюхова. Появиха се подозрения, че тя е обвързвана с нещастието, само че на идващия ден тялото й беше намерено в бунар край Нови Искър.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР