Къщата, която изгоря до основи миналата нощ във Враца, е

...
Къщата, която изгоря до основи миналата нощ във Враца, е
Коментари Харесай

МВР-Враца: Изгорялата къща е била подпалена от стопанина

Къщата, която изгоря до основи предходната нощ във Враца, е била подпалена съзнателно от индивида, който живее в нея, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Пироманът е оголен и арестуван, споделиха още от полицията.
Както първо BulNews.bg заяви, малко преди 2 часа тази нощ пламнала дребна къщичка на улица „ Стежер “ №2. В момента на пожара в жилището не е имало никого. Съседи забелязали огнените езици и подали сигнал на телефон 112.
Екип огнеборци се отзовал неотложно и потушил стихията, преди тя да се разрасне и да обхване и прилежащи здания. Постройката обаче е унищожена до основи. Изгорял е покривът, а домашното имущество е изпепелено.
Според живеещите в региона хора къщата от дълго време е необитаема. Тя е благосъстоятелност на 55-годишен врачанин с иницициали К.И., само че е употребена от 37-годишния В.Г. След следствие от криминалисти станало ясно, че точно той я е запалил. Мъжът е престъпно проявен и осъждан за други закононарушения. Той е арестуван в ареста за 24 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР