Къща за гости във формата на китара построиха двама ай

...
Къща за гости във формата на китара построиха двама ай
Коментари Харесай

Уникално! Къща за гости под формата на китари построиха ай ти специалисти

Къща за посетители във формата на китара построиха двама ай ти експерти в Румъния
12/02/2023 14:18

Снимки: Официална Facebook страница на Symphony Tiny House Resort
Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Консултации и решения за Wellness центрове - ДИАДЖЕНТИ
Ръшнов, Румъния. Драгош и Мадалина Обанча, двама ИТ експерти, построиха къща за посетители във формата на китара, заяви Българска телеграфна агенция. Тя е ситуирана в Ръшнов в Трансилвания, Румъния и притегля със своята форма туристи от близо и надалеч. Създателите й са я нарекли “Малка симфонична къща ”.

Двойката влага 50 000 евро в плана. “Започнахме от концепцията да построим ваканционен дом, дребна къща и дълго мислихме каква да бъде, каква форма да има. Исках да е нещо друго, а тук, в региона, концепцията на китарата пасва. Ние сме в планината и хората идват в хижите, с цел да свирят национална музика на китара, до момента в който седят край огъня, тъй че взехме решение, че тази форма би била подобаваща “, споделя Драгош пред в. „ Зиарул финанчиар “.


Конструкцията се оказва сложна, тъй като китарата има доста взискателна форма във връзка с техническото осъществяване. ”Имахме провокации по време на строителството, тъй като искахме къщата да е практична, да е подредена от всички гледни точки ”, изяснява двойката.

Драгош и Мадалина възнамеряват да построят още къщи за посетители във формата на други музикални принадлежности и да изградят детска площадка. bgtourism. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР