Кашлицата е защитен рефлекс. Причините за кашлица може да са

...
Кашлицата е защитен рефлекс. Причините за кашлица може да са
Коментари Харесай

„Аз само кашлям“ не значи, че не сте болни

Кашлицата е предпазен инстикт. Причините за кашлица може да са разнообразни. Често тя е разследване от инфектиране или раздразнение във въздухоносните пътища, да вземем за пример прахуляк, пушек или гъст секрет от белите дробове.

Кашлицата е предпазен инстикт, при който задачата е дразнителя да бъде изхвърлен. Една от най-честите аргументи за кашлица е настинката.

С кашлянето тялото се пробва да се освободи от дразнещите тайни, само че в тях, както добре знаем, се съдържат болестотворните микроорганизми.

 кашлица Thinkstock

Така че всякога, когато започнете да кашляте, гърлото леко стартира да ви нервира и носът ви да не е напълно чист, значи, че на посетители ви е пристигнала настинката, най-вероятно някоя лека вирусна зараза.

Това ви прави сериозен пропагандатор на вируса чак до момента в който кашлицата не отшуми изцяло.

Затова е илюзия схващането, че щом човек няма температура, не е инфектиран. Това не е по този начин, има ли кашлица или хрема, значи има и инфектиран болестотворен микроорганизъм.

За да облекчите личното си положение и да предпазите останалите от разболяване, е добре да помогнете на тялото си с подобаващ билков сироп, в случай че лекарят ви не ви е изписал друго.

 кашлица Thinkstock

Обикновено кашлицата, плод на простуда, трае към седмица и се повлиява добре от естествени артикули като мащерка, мед и живовляк.

Техните дейни съставки могат да се открият и в подготвени артикули като сиропа за суха и влажна кашлица Mucosolvan Natural.

Съставките му работят и по няколко разнообразни метода – успокояват раздразненото гърло и основават филм, който пази лигавицата.

 сироп Mucosolvan

Mucosolvan Natural Completе има троен резултат:

- Облекчава кашлицата и успокоява гърлото

- Защитава лигавицата

- Елиминира гъстия и леплив бронхиален секрет

А с изключение на всичко това, има и прелестен усет.

Така че при идната кашлица не чакайте да мине от самосебе си. Щом кашляте, значи има болестотворен микроорганизъм, който може да бъде надвит със силата на естествените съставки.

Ако не почувствате облекчение в границите на 4-5 дни, потърсете персоналния си доктор.

Мукосолван Натурал Къмплийт е здравно произведение за възрастни и деца над 1 година. За повече информация „ Санофи България “ ЕООД; гр. София 1784, бул. Цариградско шосе 90, Офис постройка Капитал Форт, тяло А, ет. 10, тел: 02/9705300, факс: 02/9705333, e-mail: [email protected] SABG.MUNC.18.11.0372а/11/18
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР