Каш Паркинсън от градчето Ащън-ъндър-Тайн в английското графство Голям Манчестър

...
Каш Паркинсън от градчето Ащън-ъндър-Тайн в английското графство Голям Манчестър
Коментари Харесай

Осъдиха хлапе с 47 присъди за кражби на коли

Каш Паркинсън от градчето Ащън-ъндър-Тайн в британското графство Голям Манчестър наподобява като невръстен. Току-що навършилият 18 години малчуган с почтена физиономия обаче има престъпно досие, с каквото не могат да се похвалят даже някои от най-изпечените ветерани от незаконния свят, споделя Manchester Evening News, представен от обстоятелства.бг.

Каш стартира да краде коли и мотоциклети, когато е едвам 11-годишен, само че отървава пандиза поради възрастта си. Капката, която прелива чашата, е кражба на Ford Fiesta това лято. Тя евентуално също щеше да остане ненаказана, в случай че момчето не пробва да прегази служител на реда.

При задържането му се оказва, че Каш е на независимост под гаранция, откакто е наказан условно за кражбата на инвалидно Renault Scenic и скутер за трудноподвижни хора. Хлапето е съумяло да разбие и двете транспортни средства в произшествия.

За седем години незаконна кариера Паркинсън е натрупал 47 присъди за 77 закононарушения, измежду които незаконни отнемания на транспортни средства, набези, грабежи, ръководство без брошура и закани. Адвокатът му постоянно съумява да го измъкне с аргумента, че Каш е тръгнал по неприятен път, тъй като в никакъв случай не е имал родители.

Последното му закононарушение обаче убеждава съдията, че казусът е неспасяем. Паркинсън бяга от полицията с откраднатата Fiesta с гневна скорост в насрещното придвижване и водач на камион препречва пътя му. Тогава младежът дава на заден и удря излезлия от патрулката служител на реда, който пада на предния й похлупак.

По време на процеса Каш се прозява и протяга ръце в израз на равнодушие, до момента в който потърпевши от „ геройствата ” му сипят обети във Facebook.

Едва навършило пълноправие, момчето ще прекара идващите 4 години зад решетките.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР