Касае се за инцидент между него и Митко вследствие на

...
Касае се за инцидент между него и Митко вследствие на
Коментари Харесай

УБИЙСТВОТО В ЦАЛАПИЦА: Бизюрев отрича Митко да е заровен жив, както и че го е удрял в лицето

" Касае се за случай сред него и Митко в резултат на информация, че Бизюрев е бил обиждан предната вечер от убития. Желанието и желанието на Рангел са били само и единствено да реализира връзка с Митко и да си изяснят връзките. Осъществена е срещата сред Бизюрев и Митко на посоченото място. Рангел е опитал да откри разговор, само че са зародили реплики сред двамата и се е стигнало до нанасяне на удари от страна на Бизюрев. Той признава за 4 удара в региона на тялото - торса и ребрата, само че отхвърля да е удрял потърпевшия в лицето. Отрича да го е блъскал и ритал ". Това съобщи юрист Димитър Колев пред Plovdiv24.bg.
Според информацията Бизюрев също по този начин е отрекъл Митко да е бил заровен жив. По думите на юрист Колев сред обясненията на Бизюрев и единият от близнаците Борислав Динков има несъгласия.
Рангел е притеглен като обвинен за това, че на 20.07.2023 година в с. Цалапица, обл. Пловдив, съзнателно е умъртвил Димитър Малинов, на 24 година, като убийството е осъществено с особена свирепост – закононарушение по член 116 алинея 1, т. 6 прочие 3 вр. член 115 от Наказателния кодекс.
Обвиняемият Бизюрев беше разгласен за търсене през юли 2023 година с Европейска заповед за арест, издадена от Окръжна прокуратура-Пловдив. На 29 ноември 2023 година той беше открит и арестуван в град в Кралство Дания. Вчера Бизюрев бе предаден на правосъдните управляващи в България след решение на две правосъдни инстанции в Кралство Дания.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР