Кървави пари.“ – с такъв коментар реагират потребителите в Инстаграм

...
Кървави пари.“ – с такъв коментар реагират потребителите в Инстаграм
Коментари Харесай

Пролука в санкциите: Приятел на Путин от черния списък на ЕС позира за селфи във Венеция -

„ Кървави пари. “ – с подобен коментар реагират потребителите в Инстаграм под фотографията с най-новата облага на рускинята Соня Плотникова – пръстен от бяло злато с диаманти на „ Булгари “, който коства 17 хиляди $ в маркова бижутерия, до момента в който по-бедните рускини се задоволяват с копие за 350 рубли от Алиекспрес. На фотографията най-вероятно е оригинал, тъй като Соня Плотникова може да си го разреши – щерка е на близкия до Владимир Путин народен представител от Държавната дума Владимир Плотников. Соня се е отбелязала от хотел „ Хаят “ в Истанбул и, по всяка възможност там си е купила и пръстена.

Последователите на Соня в Инстаграм са два типа – тези, които й се възхищават, и другите, които я засипват с хейт, от който рускинята не проличава да страда. Затова нито пръстенът, нито чантите на „ Диор “ или „ Гучи “, с които театралничи учудват някого, нито локациите – от Палмата на Дубай до дачата в Перм или морски нос край Севастопол. За 18-годишнината си преди 3 години се снима с дълги бедра на фона „ Ролс Ройса “ на татко си.
Вижте тази обява в Instagram.

През последните дни, обаче, Плотникова съумя да вбеси потребителите на Инстаграм откакто си пусна серия от селфита с татко си Владимир Плотников. Една от фотосите е от понеделник и е направена в „ Кемпински хотел Адриатик “ в Истрия, Хърватия, а преди четири дни другата по каналите на Венеция в Италия. Проблемът е в това, че името на 60-годишния Владимир Николаевич Плотников попада в санкционните описи на Съединени американски щати, Канада и Европейски Съюз и не би трябвало да може нито да влезе в Съюза, нито да си харчи тук парите. Плотников е в почерням лист на Европейски Съюз от 23 февруари 2022 година, ден преди нахлуването на Русия в Украйна, а мястото си го е обезпечил като народен представител, дал своя вот за признаването на ДНР и ЛНР. Предполагаемият маршрут, по който е стигнал до Европа е Москва – Истанбул – Венеция – Словения – Хърватия.
Вижте тази обява в Instagram.

Със фотоси от Виена се хвали брачната половинка на Путиновия народен представител. Самата Соня Плотникова, която обикаля из Европа още в първите дни на войната поддържа Владимир Путин в Инстаграм като написа „ Ще се оправим с всички компликации. Русия е най-могъщата страна на света, цялата тази обстановка ни свърза още по мощно нас, руснаците. Станахме още по-големи патриоти. “ Въпреки патриотизма, към 80 % от позьорските фотоси и селфита на депутатската щерка са снимани отвън Руската федерация.

След публикуването на селфита с татко й, Соня Плотникова е засипана с хули и обиди. Едни я изпращат на екскурзия в Буча, други и споделят, че не е добре пристигнала в Европа. Най-често повтаряният въпрос е по какъв начин непосредствен съмишленик на Путин се е оказал в „ Колективния Запад “. В обществените мрежи се уговарят да посетят хотела в Истрия с алена багра и украинското знаме, само че в това време Плотникова е пуснала идващото си селфи от Виена. „ Не си добре пристигнала тук, отивай си преди да са те изгонили. “ – дават препоръки гости на профила. „ Надявам се, че идната ви спирка ще бъде в Хага “ – саркастично написа различен консуматор.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР