Кървавата луна в Скорпион разтърсва света на 4 зодии На

...
Кървавата луна в Скорпион разтърсва света на 4 зодии На
Коментари Харесай

 Кървавата луна в Скорпион разтърсва света на 4 зодии 

Кървавата луна в Скорпион раздрусва света на 4 зодии

На 16-и май ни чака цялостно лунно затъмнение в знака на Скорпион. Събитието се назовава още Червена луна или Кървава луна. Скорпионите са чувствителни, мистериозни, инати и доста прочувствени. Тяхната сила ще повлияе на всички, а за някои събитието носи огромни промени. Ето кои зодии ще раздруса, съгласно “Elite Daily”.

Телец

От началото на месеца мислят доста за своята еднаквост и като какви се демонстрират на света. Сега ще осъзнаят какво би трябвало да пуснат и да оставят в предишното, с цел да продължат напред. Това ще е обвързвано най-много с връзките им. Може да имат остаряло виждане за връзката, което към този момент не им оказва помощ и даже ги спъва. Или просто да ги е било боязън да пуснат някого да си отиде – човек, който към този момент са надраснали и с който нямат бъдеще. Да извърнат внимание на това по какъв начин се усещат в компанията на избрани хора по време на лунното затъмнение. Така ще си дадат отговори и ще видят с кои хора в действителност си пасват, както и с кои могат да бъдат себе си.

Лъв

Те също би трябвало да пуснат някои неща и да ги оставят в предишното. Да сложат край. При тях това е обвързвано с дома и фамилията. Лъвовете би трябвало да помислят по какъв начин да пуснат да си отиде болката, която усещат още от детството. Или да изоставят метод на живот у дома, който към този момент са надраснали. Може даже да се реалокират в нов дом. Те не обичат измененията, които не могат да управляват, само че също така жадувам за нещо ново и друго от дълго време. Ще осъзнаят кое ги е спирало и по този начин ще могат да продължат напред. Чакат ги нови благоприятни условия в кариерата.

Скорпион

Лунното затъмнение ще повлияе най-вече на тях. Традиционно разчитат доста на своя самоконтрол, както и на това да са по-потайни, само че това им пречи да основават дълбоки и значими връзки. А през тази година би трябвало да насочат силата си точно към основаване на съществени и мощни връзки. Червената луна ги кара да пуснат болката, която толкоз време таят в себе си, да си отиде, тъй като заслужават комфорт, мир и наслада. Станали са доста по-силни, справяйки се с трудонстите, само че да помнят, че компликациите и пречките не дефинират кои са те като персони. Нека пуснат тези елементи от себе си, които са надраснали, с цел да не пречи това на връзките им с другите.

Водолей

При тях на фокус са кариерата и имиджът. Що се касае до професионалната сфера – би трябвало да оставят някои неща да си отидат. Има нещо, което от дълго време ги тормози – избрана роля в работата, боязън от това да бъдат видяни и похвалени, предпочитание за смяна в професионалния живот. Сега е време да се провиснал и да разрешат на смяната да се случи. Обикновено стоят в зоната си на комфорт, където усещат непоклатимост, само че това не всеки път им носи триумф и наслада. Сега е време да се отдадат на измененията. Заслужават кариера, която доста им харесва и ги кара да се усещат пълноценни.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР