Кървавата драма, която потресе Враца вчера, е имала шокираща предистория,

...
Кървавата драма, която потресе Враца вчера, е имала шокираща предистория,
Коментари Харесай

Убиецът на тъща си във Враца бил с лоши изблици на гневни разстройства, какво се е случило?


Кървавата драма, която потресе Враца през вчерашния ден, е имала шокираща предистория, заяви „ Конкурент “.

Припомняме, че във вторник 35-годишен мъж умъртви майката на дамата, с която живее, поради което е арестуван и ще му бъде повдигнато обвиняване за тежко престъпно закононарушение.

Според източниците, разправията е почнала часове преди съдбовния свършек. Тя тръгнала от скандал сред килъра и неговата брачна половинка, за който научила нейната майка. Притеснена тъщата подала сигнал на тел.112, в който обяснила, че шурей й е обиден и се опасява за живота на щерка си.

Незнайно от кое място килърът научил и потърсил сметка на подателката на сигнала. Влязъл с щурм в жилището и умъртвил тъща си. След това се върнал вкъщи и споделил на жена си, че към този момент няма майка.

Притеснена младата жена почнала да звъни на родителката си. Когато никой не й вдигнал телефона, тя отишла до блок 36 в ж.к. „ Дъбника “, където разкрила мъртвата си майка.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че са получили сигнал за мъртва жена към 3.36 часа на 31 януари: Близки до фамилията настояват, че арестуваният за убийството имал неприятни прояви на гневни разстройства. Той обаче не е бил освидетелстван и евентуално към това ще се опита да „ поработи “ отбраната му, изготвяйки тезата за пред съда.

Близки до почерненото семейство настояват, че той бил „ тихия вманиачен “, от който можеш да очакваш всичко. Дори да убие човек. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР