Кървава Цветница шокира Велинград. Три трупа на семейство са открили

...
Кървава Цветница шокира Велинград. Три трупа на семейство са открили
Коментари Харесай

Трагедия: Три трупа на семейство във Велинград

Кървава Цветница шокира Велинград. Три натрупа на семейство са разкрили служителите на реда, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи – Пазарджик, написа TrafficNews.

Екипи на Районното ръководство във Велинград под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик проверяват тежко закононарушение, при което починаха членове на велинградско семейство.

Сигнал за случая бил подаден тази заран малко преди 10.00 часа от близки на фамилията.

Те съобщили за сериозна кавга и крясъци идващи от прилежащия апартамент, в който живеели тримата техни родственици. Пристигайки на мястото полицейските екипи открили, че в жилището са безжизнените тела на 68-годишен мъж, неговата 58-годишна брачна половинка и 23-годишният им наследник. Екип на „ Спешна помощ “ установил гибелта на всички от фамилията. Мястото неотложно е отцепено, като е осъществен оглед от дежурна група от РУ-Велинград, с присъединяване на специалисти от бранш „ Научно-техническа лаборатория “ при ОДМВР-Пазарджик и правосъден доктор.

Труповете са превозени до отделението по правосъдна медицина при МБАЛ-Пазарджик за аутопсия. Работата по изясняване на случилото се продължава от образувания екип под наблюдението на прокуратурата в регионалния град.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР