Картофите са прекрасна и евтина храна и съдържат множество витамини

...
Картофите са прекрасна и евтина храна и съдържат множество витамини
Коментари Харесай

НЕ яжте картофи с яйца – вижте защо!

Картофите са прелестна и евтина храна и съдържат голям брой витамини от група Б, както са богати и на витамин С. В типичната американска закуска те се сваряват, прибавят се яйца на очи за гарнитура, това се овкусява и воала! Това обаче е една нездравословна композиция. Ето и аргументите.

Задължително яжте сладки картофи, в случай че имате тези заболявания

Картофите съдържат оксалати, които са химични съединения и работят неподходящо върху хора с проблеми с бъбреците и храносмилателната система. Тези съединения пречат да се усвоят вярно калция и желязото от яйцата, които са най-важната съставна част на яйцата.
Какво ще се случи с тялото ни, в случай че ядем картофи всеки ден
Картофите са значима храна за милиони в целия свят. Въпреки че мнозина отхвърлят картофите като висококалорична удобна храна с дребна хра...
Прочети повече
При повишен банкет на тези съединения, функционалността на тялото се затруднява и това може да докара до струпване на камъни в бъбреците. Оксалатите се откриват също в голям брой плодове, зеленчуци, пшеница и даже в спанака.

Няма да повярвате, само че сокът от картоф в действителност оказва помощ за това

Хората с влечение към бъбречни проблеми се поучава да наблюдават с внимание диетата и приема си на химичното съединяване.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР