Картите за безплатно пътуване в градския транспорт на децата от

...
Картите за безплатно пътуване в градския транспорт на децата от
Коментари Харесай

Важно за картите за безплатно пътуване в градския транспорт в Пловдив

Картите за гратис пътешестване в градския превоз на децата от 7 до 14 години към момента не са отпечатани. Веднага откакто бъдат доставени от печатницата на Българската национална банка, ще стартира и тяхното издаване. Това оповестиха от „ Организация и надзор на превоза “ във връзка многочислени запитвания от родители.
От общинското дружество прецизираха и нужните документи, които би трябвало да бъдат показани: копие на акта за раждане на детето, персонална карта на родителя с непрекъснат адрес в Пловдив или уверение за сегашен адрес в града, настояща дребна цветна фотография на детето (с размер на фотосите в персоналните училищен карти).
Гражданите ще бъдат навреме осведомени, когато картите бъдат получени. Те ще се издават в бюро „ Байкал “ – на бул. „ Цар Борис III Обединител “ №157, и в бюрото на ул. „ Отец Паисий “ №42. При нужда пунктовете са в подготвеност да удължат работното си време.
Според признато през декември предходната година разпореждане на Министерския съвет безплатното пътешестване в градския превоз на децата от 7 до 14 години влиза в действие от 1 февруари, само че за задачата би трябвало да им бъде издадена карта, подсетиха от „ Организация и надзор на превоза “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР