Карта Таро на седмицата - Цар ПентаклиПрез тази седмица въздухът

...
Карта Таро на седмицата - Цар ПентаклиПрез тази седмица въздухът
Коментари Харесай

Таро карта на седмицата: Какво ни очаква от 25 септември до 1 октомври

Карта Таро на седмицата - Цар Пентакли



През тази седмица въздухът безусловно е изпълнен с триумф. Струва си да се възползвате от този интервал, с цел да реализирате проектите си - даже и най-дръзките - в материалния свят. Не се колебайте да си уговаряте срещи и да преговаряте за дълготрайни планове.
Дори да отивате на отмора, също е значимо да се отнасяте към свободното си време като към план: Съставете проект, вземете поради нюансите и включете в бюджета значими и не толкоз значими елементи от почивката си. Тогава всяко ваше събитие ще бъде извършено на най-високо равнище.

Когато се появи картата Цар Пентакли, има опция да срещнете убеден мъж, който стои крепко на краката си, има виновна житейска позиция и знае доста за земните удоволствия. Ако не сте във връзка, само че бихте желали да срещнете млад мъж, който има всички горепосочени качества, подходете делово към въпроса за персоналния си живот. Отворете профил в уебсайт за запознанства, актуализирайте фотографията си (експресна фотосесия ще е задоволителна, най-важното е свежият взор към обичаното ви аз) и, несъмнено, споменете мощните си страни. " Маркетингът и тактиката са значими даже във връзките " - поучава Цар Пентакли.

За да сте удовлетворени тук и в този момент, сходно на Цар Пентакли, е значимо неуморно да усъвършенствате гениите, дадени ви от природата, както и интензивно да се реализирате във външни действия. Всяка ваша фантазия, въплътена в материалния свят, ще се трансформира в основа за благополучен живот.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР