Каролине Вожняцки направи страхотно завръщане в професионалния тенис след двугодишно

...
Каролине Вожняцки направи страхотно завръщане в професионалния тенис след двугодишно
Коментари Харесай

По примера на Вожняцки: Две бивши №1 също се завръщат в професионалния тенис!

Каролине Вожняцки направи ужасно завръщане в професионалния тенис след двугодишно неявяване, достигайки до осминафиналите на US Open, като нейния образец ще се опитат да последват други две някогашни водачки в международната класация, които трябваше да пресечен професионалната си кариера поради майчинство, а точно Наоми Осака и Анджелик Кербер.

Японката, която стана майка на момиче през юли, възнамерява да се завърне при започване на идващия сезон, с цел да се включи в Откритото състезание на Австралия. В последното си изявление за ESPN тя разкри, че се готви интензивно за възобновяване на спортната си активност и че отсъствието от корта още веднъж е запалило огъня в нея.

" Планът ми е да играя на доста по-голям шампионати, в сравнение с преди, и мисля, че има хора, които ще бъдат щастливи от този факт. Ще вземам участие на Аустрелиън Оупън и не знам по какъв начин ще стартира годината за мен, нито какъв брой високо ще бъде равнището ми първоначално, само че задачата ми е да завърша сезона уместно ", показа носителката на 3 трофеи от Шлема. 

Naomi Osaka says she’ll play more tournaments in 2024 than usual:

“I don’t know how the start of the year is gonna go for me.. at the very least I’ll set myself up for a very good end of the year ”

She will play Australian Open. ❤️

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)
Сходни са проектите и на Анджелик Кербер, която също се цели в завръщане през януари на Аустрелиън Оупън. През февруари германката стана майка на момиче и също като Осака, към този момент организира усилени тренировки в опит да се приготви оптимално добре за завръщането си на корта. Освен това някогашната №1 разкри, че е почнала работа с нов ментор в лицето на Торбен Белц. 

" Преди да изляза в майчинство, пътувах без треньор, само че е очевидно, че ще ми е нужен треньор, с цел да се върна на най-високо равнище, по тази причина Торбен Белц се причисли към екипа ми и сега поставяме доста старания, с цел да бъда в оптимално добра физическа кондиция в Мелбърн ", разяснява Кербер. 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР