Карлос Сайнц разкри кой ще е най-важният аспект в своята

...
Карлос Сайнц разкри кой ще е най-важният аспект в своята
Коментари Харесай

Сайнц каза какво Ферари трябва да подобри през 2023 година

Карлос Сайнц разкри кой ще е най-важният аспект в своята работа през сезон 2023 във Формула 1, в случай че желае да се бори с Ред Бул. По думите на испанеца Скудерията ще би трябвало да се оправи по-добре с развиването на своята кола в хода на акцията, откакто това бе един от по-слабите аспекти в работата на „ Черните кончета “ през миналия сезон 2022.

Ферари стартира годината с най-хубавата кола на стартовата решетка, само че последователно Скудерията бе настигната и в следствие изпреварена от „ Биковете “. 
 Защо Ферари загуби развойната война през 2022 година? Защо Ферари загуби развойната война през 2022 година?
„ Ще се фокусираме върху това и ще се върнем по-силни, тъй като Ред Бул и Мерцедес се оправиха по-добре с развиването на колата. Освен това ние не бяхме и най-хубавите в осъществяването на надпреварата. Аз мисля, че в случай че подобрим тези две неща ще сме мощни следващата година “, изясни Сайнц.
 Ферари с нова скоростна кутия за сезон 2023 Ферари с нова скоростна кутия за сезон 2023
Той също по този начин разяснява и цялостното си показване в хода на сезона, в който той завоюва първата си победа във Формула 1. Испанецът победи в Гран При на Англия на „ Силвсъртоун “, където той завоюва и първия си полпозишън. 
 Сайнц за проблемите си през 2022 година: Трябваше изцяло да трансформира стила си Сайнц за проблемите си през 2022 година: Трябваше изцяло да трансформира стила си
„ Първата половина беше по-сложна. Спечелиха първата си победа, което прави сезона специфичен, само че аз знам, че капацитетът ми е по-голям от показаното. Във втората половина на сезона приспособих стила си повече към колата, а и разбрах по какъв начин да я акордирам по-добре, което ме направи по-силен от първата половина “, съобщи Сайнц.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР