Карлос Насар сподели, че в него има доза разочарование, въпреки

...
Карлос Насар сподели, че в него има доза разочарование, въпреки
Коментари Харесай

Карлос Насар: Не бях много близо до титлата

Карлос Насар показа, че в него има доза отчаяние, макар сребърния орден от европейското състезание по повдигане на тежести в албанската столица Тирана.

Карлос Насар сложи връх в изхвърлянето, само че остана със сребро от конкуренцията. В кат. 89 кг 18-годишният първенец на планетата Карлос Насар стигна до среброто с дуел 382 кг.

" Чувствам отчаяние. Не бях доста покрай международната купа. Сега на международното състезание за мъже в Колумбия се надявам да покажа какво мога. Световният връх на юноши съм го подобрявал доста пъти на подготовка, това не е моята цел ", показа той на летище София пред българските медии.

Българският тежкоатлет изрично съобщи, че офертата от страна на Катар не е повлияла на представянето му на шампионата.

" Офертата на Катар не ми повлия на подготовката. Имам други пречки. Не ми беше мъчно да откажа офертата. Аз съм израснал в България и възнамерявам да остана тук. По-лек бях от другите състезатели. Имах и травми ", обясни в допълнение той.

Карлос Насар показа, че е удовлетворен от българските институции и убеден във опциите си преди идния Мондиал в Колумбия.

" Предстои ми международното състезание за мъже. Доволен съм от федерацията и министерството. Има няколко кавги, само че ще преминем и през това ", счита той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР