Карлос Насар е една от големите звезди в спорта ни

...
Карлос Насар е една от големите звезди в спорта ни
Коментари Харесай

Карлос Насар: Минавал съм през всякакви гадости. Бог е моята опора

Карлос Насар е една от огромните звезди в спорта ни за последните години.

Европейският и международен първенец в щангите няма навършени 20 години, само че към този момент е минал през извънредно доста трудности в живота си.

Една от огромните очаквания на България за златен орден от Олимпийските игри в Париж бе посетител в подкаста " Код Спорт " и разгласи, че е подготвен на всичко, с цел да стигне до купата на игрите през лятото.

Суперталантът описа за най-тежките моменти в своя живот - травмата, която едвам не коства кариерата му, проблемите с полицията и за какво бе арестуван след гонка, и други.

Той е безапелационен, че вярата му в Бог му оказва помощ да ги преодолее.

" Господ е бил зад мен в целия ми живот. Той е в сърцето ми и е моята опора в сложните моменти. Всичките ми триумфи се дължат на него ", съобщи роденият тъкмо в Париж Насар.

В предаването той даже споделя молитва, като прецизира, че знае повече от една и не е пропущал да иде в черква в неделя като дете.

В откровения диалог Карлос приказва за неналичието на бащина фигура в своя живот и описа по какъв начин е дал всичките си спестявания, с цел да се възвърне от тежката интервенция на крайници.

Споделя и прочувствени моменти от мъчителната загуба на неговия треньор - Илиан Илиев.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР