Карлос Алкарас остана разочарован от отпадането си на четвъртфиналите в

...
Карлос Алкарас остана разочарован от отпадането си на четвъртфиналите в
Коментари Харесай

Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен

Карлос Алкарас остана отчаян от отпадането си на четвъртфиналите в Маями. Това не попречи на испанеца да покаже почит към Григор Димитров. Българинът изигра приказен мач и победи някогашния номер 1 в света с 6:2, 6:4.

„ Той игра необикновен тенис. Беше съвсем съвършен. Аз не можах да намеря решения. Не съумях да го накарам да се усеща некомфортно на корта “, показа Алкарас след загубата си.

„ Мисля, че играх добре. Напуснах корта с мисълта, че евентуално трябваше да трансформира играта си малко по-рано, само че не мисля, че играх едва. В момента има отчаяние, тъй като той ме накара да се усещам като 13-годишен. Говорих с тима си и им споделих, че не знам какво би трябвало да направя. Не знам какви са слабостите му. Сякаш не знам нищо “, добави 20-годишният испанец.

 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

„ Вероятно идващия мач, който играя против него, а съм сигурен, че ще има подобен, ще опитам да направя много неща друго. Но, когато Григор играе на това равнище, е в действителност мъчно да се играе против него “, сподели още той.

На полуфиналите българинът ще играе с германеца Александър Зверев, който надделя унгареца Фабиан Марошан с 6:3 7:5 в своя 1/4-финал. В исторически проект Димитров има единствено една победа от осем опита против Зверев, като е в серия от седем следващи загуби против същия противник. В изявлението след мача международният номер 12 съобщи, че не го е боязън от идния дуел, а досегашните резултати са просто статистика.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР