Карлос Алкарас и Яник Синер ще излязат тази вечер в

...
Карлос Алкарас и Яник Синер ще излязат тази вечер в
Коментари Харесай

Ето кога ще започна битката между Алкарас и Синер, както и къде може да я гледате

Карлос Алкарас и Яник Синер ще излязат довечера в директен дуел за купата в Умаг. Испанецът е защитаващият първенец в шампионата и привидно е любимец предвид на невероятните му изяви на алена настилка през сезона, които му донесоха купите в Мадрид и Барселона. Синер обаче напълно неотдавна реализира триумф над международния номер пет, надигравайки го безапелационно в осминафиналите на Уимбълдън.

Южнотиролецът бележи впечатляващ напредък под управлението на Дарън Кейхил и не е изгубил сет в хода на конкуренцията, до момента в който топ поставеният беше на път да отпадне от квалификанта Джулио Запиери и виждаме известна доза своенравие в дейностите му през последните седмици, което му коства провалянето на финала в Хамбург от Лоренцо Музети.

Досега двамата младоци са си разменили по една победа в тяхното съревнование, а третият им конфликт ще стартира в 21:00 часа вечерта и ще бъде излъчен директно по MaxSport 2, както и на нормалните линкове в нашия уебсайт. Букмейкърите дефинират Алкарас за любимец, като ставките са 1,62 против 2,25 в негова изгода, само че това не е никаква гаранция за крайния излаз на срещата и занапред следва да разберем какво ще се случи.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР