Карин Околие е едно от най-симпатичните момичета, които гледаме в

...
Карин Околие е едно от най-симпатичните момичета, които гледаме в
Коментари Харесай

Коалиция още преди участието им? Ванко и Карин Околие са BFF и в живота

Карин Околие е едно от най-симпатичните девойки, които гледаме напоследък. Интелигентна, възпитана, положителна и целеустремена. За разлика от множеството нови риалити звезди, Кари е позитивен воин и носи отговорност за дейностите си в " Сървайвър ".

Наблюдателни почитатели обаче видяха, че тя и фитнес звездата Ванко PUMP and RUN имат другарски връзки много преди старта на шоуто. Двамата са близки в предаването, само че и отвън него.

Виж още: " Вампир съм ": Гери Стаменова проговори за годините си, само че отново увърта 

В Instagram Ванко и Кари са показвали много пъти, че упражняват дружно, а треньорът е бил посетител в подкаста на Карин. Двамата ги свързват доста неща: Свежи, млади, не са известни със кавги и тъпи изцепки, професионални спортисти са и имат идентичен светоглед за живота. Е, Кари обича по-дългите и метафизичен размисли, а Ванко е по-директен и къс.

Виж още: Руснак изуми всички: Купи си 50 чийзбургера преди McDonald's в Русия да затвори

За първи път двамата разкриха за другарството си през ноември 2021 година Някои хора в нета заподозряха, че се познават още преди риалити шоуто, в което вземат участие, само че да не забравяме, че то е снимано през пролетта-лятото на предходната година.

В последно време в обществените мрежи консуматори намират всевъзможни улики, че участниците в риалити предаванията се познават от години. За сходно нещо удостовери неотдавна Гери Стаменова, която сподели в Instagram, че се познава с Виктор Стоянов от фотосесии.

Колкото до Карин и Ванко, не може да се твърди, че имат авансово направена тактика за присъединяване в " Сървайвър ". Двамата обаче не крият, че са другари и в живота.

Изображение: https://www.instagram.com/karinokolie/, https://www.instagram.com/vanko_pumprun/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР